|

Buna! Am o urgenta! Azi am vrut sa conectez un microfon gen karaoke la calculator. M-am luat dupa un tutorial de pe net si am facut toti pasii corecti, dar din nefericire mi se aude un schiuit foarte tare si habar n-am cum sa fac sa nu se auda. Se aude de la calculator. Apropo am windows 10. Va rog ajutati-ma!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună! Ceea ce numesti tu schiuit care numai tu stii ce inseamnă cuvintul ala, microfonul are acel zgomot de fond, bîzîit sau țiuit din cauză că mufele sunt stricate sau nu ai conectat tu microfonul in mufa care corespunde microfonului, iar nu in ultimul rind un microfon nu il conectezi direct in calculator, ci sunetul din calculator il treci prin statie de amplificare mai întîi, iar în amplificator bagi mufa microfonului ca sunetul sa se audă tare si clar, nu cum ai tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1.microfonul prost,
2.pc-ul prea vechi cu un cooler (ventilator) vai de mama lui
3. poate ca ar trebui sa-l cureti de praf happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apropo, daca folosesti microfonul pentru inregistrarea vocii de exemplu. daca vrei sa canti, iti recomand programul,, audacity ". E foarte simplu de folosit + ca poti seta volumul microfonului la un nivel care nu e nici prea mare cat sa ti se auda un bazait enervant dar care nu e nici prea mic cat sa nu se inteleaga ce vorbesti tu. + ca programul ala mai elimina din zgomotele neplacute. Nu e cine stie ce program in care-ti incalcesti parul. straight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează