| Sunshine123 a întrebat:

Există cineva pe aici care să mă ajute cu niște recomandări de laptop-uri până în 2500 de lei? Ca și cerințe aș vrea să ruleze bine lol-ul, fiind singurul joc pe care îl accesez, în rest îl voi folosi pentru activități office, pentru timp liber, aș prefera să ruleze rapid orice acțiune. Ceva sugestii? Deja am găsit un model, însă am înțeles că se încinge când e vorba de jocuri iar acum cam ezit, e vorba despre Acer Aspire 5 A515-54G-59JE cu procesor Intel Core i5-8265U pana la 3.90 GHz.

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Nu doar ca se va incinge, lucru oarecum normal pentru laptopuri mai ieftine fara racire consistenta,
insa procesoarele cu U in coada, atat de la Intel cat si de la rivalii AMD, sunt concepute pentru portabilitate si consum redus de energie, nu pentru putere decenta de calcul. (observi si tu frecventa)
(Intel mai au si seriile cu T si Y in "coada", tot slabe si ele, mai ales Y)

INSA daca e sa analizam la rece, ceva mai bun in banii aceia nu o sa gasesti.

Sunt tare curios unde ai gasit acel laptop, ceva nu imi miroase bine... cel mai probabil e furat, sau are ceva defect ascuns.

Daca pui pe el Windows 7 Home Premium si opresti cateva servicii inutile, ar trebui sa fie mai bland cu el decat 8.1 sau 10, care consuma mai multe resurse.
Iar orice economie de resurse va fi redirectionata catre joc.

| Sunshine123 explică (pentru NLS):

L-am găsit aici : https://www.it-blog.ro/cel-mai-bun-laptop-pentru-orice-buget. Totuși, nu prea imi rămân alternative, ce să aleg atunci? Nu joc lol zilnic, doar ocazional, deci nu e pentru jocuri musai.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Un laptop cu procesor I5 nu vei gasi (inca) la 250 lei (poate peste 10 ani), poate doar daca este furatsi omul n-are habar de valoarea lui sau vrea sa scape foarte urgent de el.
Cu un laptop de 250 lei nu prea poti juca, doar jocuri de versiune veche (de acum 8-10 ani). Il poti folosi doar cu programe vechi sau cu un sistem de operare nepretentios la configuratie (de exemplu Linux), cu care poti folosi Office, poti viziona filme, asculta muzica, sa te conectezi pe internet etc.

| darrio2007 a răspuns:

Cu 250 de lei abia iti iei o tableta mai acătării.

Răspuns utilizator avertizat
| Andrei200202 a răspuns:

Sa fim serioși, pentru un joc ca lol-ul crezi ca exista laptopuri la 250 lei? Doar sa ti-l dea cineva de pomana la banii astia si sa ti meargă bine jocul. Si eu eram obsedat sa ma joc lol, imi facea cea mai mare placere sa joc, pana mi s-a stricat laptopul si nu l am mai reparat pentru oricum a început sa meargă greu. De atunci, de cand nu ma mai joc pot spune ca sunt mult mai fericit. Prefer sa ma mai joc din cand in cand pubg pe telefon, nu mai zic ca am si timp sa invat pentru la scoalalaughing)

| MValentin a răspuns:

Ooof... fa rost de macar 10-15 mil si atunci vei gasi mult mult mai usor

| Trickster a răspuns:

Https://altex.ro/......2DAEJ171T/
Cred ca asta iti duce lejer lol, ai windows preinstalat (nu vine cu porcarii precum Free Dos) si memorie multa