| mefix a întrebat:

Buna tot eu sunt deci de un an am instalat vreo 3 windowsuri unu peste altu sau geva de genu.si cand aprind pc imi arata sa aleg un windows pe care vreau.cum gsterg tot si sa bag do un windows adica u n del de reset la pc dau funda

5 răspunsuri:
| QuickSilvers a răspuns:

Salut. Cand reinstalezi Windows, formateaza partitia pe care instalezi (de regula C:\), asa eviti suprapunerea. Problema ta se rezolva relativ usor.Du-te la Run si scrie "msconfig" fara ghilimele, evident. Te duci in tab-ul Boot, si o sa vezi mai multe inregistrari acolo. Dai click pe fiecare si apoi Delete, lasandu-l numai pe cel la care scrie "Current OS". Chestia asta ar trebui sa functioneaze pe orice versiune de Windows.

| mefix explică:

Asta cu formatatul e cand instalezi am inteles-o.dar aia cu msconfig scriu dupa ce insrlezi windows nu?

| K0sti a răspuns (pentru mefix):

Greu nene! Foloseste asta inainte de a instala: http://www.epasystems.ro/partition-wizard-home-edition/

| mefix explică (pentru K0sti):

Gata l=am instalat acum cum sterg celelalte 2 windows-uri care le am?

| K0sti a răspuns (pentru mefix):

Nu inteleg ce ai instalat si cum, daca tu iar intrebi cum stergi windows-urile? Eu ti-am spus ce sa faci si cum. Vad ca nu ai facut, daca pui asemenea intrebare!