|

Bună TPU! Am ceva să vă spun am un telefon Vodafone Smart 4 turbo care mi s-a stricat si... căutam online un telefon de marca Orange ca să pot suna si in alta rețea și să trimit mesaje si in alta rețea și am găsit un telefon Samsung Galaxy A5 2016 si costa 319 euro cu tot cu abonament 89 euro si eu vreau un telefon de calitate ieftin în rețeaua Orange, cu minute nelimitate în altă rețea! Dar nu sunt sigură dacă e un telefon bun... Hmm... Oare îmi puteți recomanda voi un telefon in rețeaua Orange cu minute nelimitate în altă rețea de calitate si ieftin! Cine îmi dă cel mai bun răspuns care funcționează ii dau funda!

P.S: Vreau un telefon fara abonament de calitate ieftin si sa ma tina vreo 3-4-5 ani sau măcar 2 ani cu minute nelimitate în altă rețea! Dau funda!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Poti sa iti un iphone 5S un pic mai ieftin care sa te țină cel putin 4 ani (am un prieten care are 5S din 2013 si inca ii merge perfect). Daca veri un telefon mai mare poti merge cu A5 2016 dat nu va doara atat de mult deoarece daca il scapi sunt sanse sa nu ti se sparga ecranul dar sa nu iti mai mearga deplayul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează