Da... iti mananca memoria dar, daca o termine are 2 variate ori se muta pe alt ce va si pleaca din C ori daca nu iti mananca si dosare, jocuri, etc(tot ce ai in C) trebuie sa instalez un antivirus pana nu-i prea tarziu! funda?
Instleaza'ti un antivirus, dai scan si la orice identificare dai delete sau move to quarantine!
Trebuie sa iti descarci antivirus
uite linkul + antivirus avast
http://www.avast.com/free-antivirus-download(eu il am si e ok)
il instalezi si dai scanare la tot calculatorul sau daca vrei doar la C (click dreapta pe C si trebuie sa-ti apara scan C si insigna :)) avast)
si eu am patit si cu avast am remediat problema. funda?
Încearcă în felul următor:
-Descarcă şi instalează Malwarebytes' Anti-Malware, este gratuit şi îl găseşti pe site-ul oficial, este şi cu interfaţă în limba română. După instalare dai Actualizare şi apoi dai o scanare completă şi ştergi din Carantina viruşii găsiţi.
-Faci o curatare folosind Disk Cleanup din Accesories/System Tools sau descarcand programul CCleaner de la Piriform.com.
-Dai o defragmentare cu Disk defragmenter, tot de acolo ori cu Defraggler, tot de la Piriform.com.
Succes şi numai bine!
Nu ai nici un virus, cat spatiu ai pe c:?
ce win ai? cati rami ai?
in cazul in care nu ai ram suficient se aloca automat din partitia windowsului (in cazul tau c
, dupa restart se sterg filele temporare de pe hdd si ai din nou spatiul necesar.