|

Buna TPU. big grin

Vreau sa aud parerea voastra despre piraterie, merita sa dai 800 de lei pe un Windows, si altcineva sa il ia pe gratis?

800 de lei cand salariul unui profesor care a stat cu burta pe carte jumatate din viata e de 1000 de lei.

Merita sa platesti sume de 300, 400 de lei pe un joc? Care daca nu iti place nu iti mai da nimeni banii inapoi?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate pe un Windows merita sa dai 800 de lei, avand in vedere ca te tine multi ani si ai cateva beneficii in plus fata de cel piratat. Cat despre jocuri pot sa spun ca nu se merita. Eu am avut un PS2 nemodat si am cheltuit cel putin 1000 de lei pe jocuri si pot sa spun ca regret investitia facuta, daca se poate numi investitie. Atat timp cat internetul este singura piata libera (nu o sa mai fie mult) eu zic sa profitam.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Windowsul merita, avand in vedere ca suportul pentru el poate dura peste 10 ani, cum a fost la xp 13 ani. Daca totusi chiar nu ai banii astia, exista distributii de Linux, ca Ubuntu, gratis, foarte asemanatoare interfetei windows, programe destule pentru un home user, chiar si avansat. Cu jocurile e mai greu, ca trebuie rulate prin wine si pierzi performanta, dar incet incet apar si jocuri dedicate Linux, mai ales odata cu lansarea "consolei" Steambox.
Cat despre jocuri, nu exagera, ca nu costa atat nici la lansare. Maxim 250 in prima zi, iar dupa o luna-doua le poti gasi si la juma de pret. Ca sa nu mai zic ca sunt bundle-uri de jocuri foarte bune la cativa dolari pe Steam.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu merita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hahah de unde ma iti dai tot Salariul n-ai cum n-ai cum auzi 800 de lei ))))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează