| Katypm a întrebat:

Daca cineva ma blocheaza pe Instagram eu chiar nu mai pot deloc sa vad ce am vorbit cu ea?

1 răspuns:
| AdrienWH a răspuns:

Salut. Odata ce ai fost blocat de catre o anumita persoana, tu nu vei mai vedea aceea persoana. Practic devine inexistanta, si nici mesajele nu le vei mai putea accesa cu respectiva persoana.
Toate cele bune.