| asassinul a întrebat:Stie cineva un tutorial sau ceva cum as putea intra in telefonul/laptopul cuiva fara sa instalez chestii pe el,printr-o poza trimisa sau un fisier,cand il deschide sa am acces la toate imagini/video sa pot sterge? Trebuie sa fie posibil, mai nou totul e posibil.

5 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Teoretic este posibil, practic însă ar trebui să ai niște cunoștințe cel puțin de nivelul celor care au conceput securitatea sistemelor.

Unde s-ar ajunge dacă oricine ar putea să spargă telefoane și calculatoare citind un tutorial de jumătate de oră?

Teoretic este posibil să furi și tot aurul din Fort Knox, dar practic te vei lovi de un seif cu o ușa de 25 de tone încastrat într-o stâncă de granit sub o bază militară.

| combativul a răspuns:

Man laughing), ceea ce vrei tu sa faci este sa bagi un keylogger intr-un anumit fisier, poza etc. Ai nevoie de multe cunostinte de ex, cum sa bagi un kg intr-o poza cum il trimiti fara sa-si dea seama. Te sfatuiesc sa te mai interesezi.

| grandebgd a răspuns:

Este posibil prin un fisier.jpg sau fisier audio practic se instaleaza un virus la el in calculator dar daca imi aduc bine aminte acea persoana trebuia sa aiba porturile deschise si este mai complicat si aici nu este vorba de un tutorial trebuie sa citesti mai multe tutoriale si sa iti instalezi tu la tine in pc programul respectiv cu care controlezi calculatorului celui care i-ai dat poza cu virus in ea.

| asassinul explică (pentru grandebgd):

Citesc mai multe nu e problema, dar nu prea gasesc.

| grandebgd a răspuns:

Nu este vorba doar sa citesti este vorba sa intelegi am sa iti las aici un link care te ajuta putin restul incerci sa gasesti pe google daca prinzi ideea. http://hackingmanual.blogspot.com/2013/03/hack-using-turkojan.html