| tudrare555 a întrebat:

Buna TPU, sunt elev in clasa a 9 -a si as vrea sa imi impresionez profesorul la informatica, facand orice (joc sau program) mai complex(peste 1000 linii de cod). Tin sa mentionez ca stiu orice pana la clase(constructori si destructori), deci caut doar o idee si chiar nu conteaza dificultatea!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa fie greu sa faci un complex fara programare orientata obiect.

-poti invata programarea orientata obiect si ai sa il impresionezi cu un proiect de genul. Plus inveti si tu multe din asta. Spre exemplu scrii toti algoritmii de baza pe care ii faci la scoala orientat obiect. Gen faci o clasa Sortare care are drept metode mai multi algoritmi de sortare pe care i ai invatat sau urmeaza sa ii inveti.

-ceva complex din care inveti multe (doar ca ai nevoie de ceva librarii extra fata de ce ai invatat) si nu ai nevoie de POO - poti sa faci un parser de pagini web. Dai un link, il downloadezi, parsezi continutul si iei diverse informatii de acolo. Spre exemplu titlurile cele mai importante din niste site uri de stiri.

-o alta idee ar fi sa faci un mic chat.

-poti sa faci un mic robotel cu care sa discuti si care sa invete din discutii. Gen iti pune el niste intrebari, retine raspunsurile si cand ii pui tu acelasi intrebari sa iti raspunda el cu ceva.

-un mic generator de pagini html. Sa ii dai efectiv informatii precum titlul paginii, culoare scrisului, marimea, culoare background ului, centrarea textului samd. Si in final sa iti genereze tot codul html si de ce nu sa iti deschida si automat pagina in browser

2 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Incepe cu un tetris sau snek. bafta.