|

Buna TPU sunt un mare fan al seriei NFS si vreau sa va cer parerea despre aceasta serie de jocuri cu masini de ce NFS-URILE din anii 2000-2010 sunt mult mai jucate si cele din 2010 -2015 sunt tot mai criticate? DAU FUNDA.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fiindca odata cu tehnologia vrem inovatii ea games tot baga un lift facial si cica la ei aia e masina( multe au bug-uri masive) Sunt satul de astfel de racing vrem ceva nou ceva original asa cum a fost underground 2 dar la o scara mai masiva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru ca ai copilarit cu cele vechi si esti oarecum atasat de ele mai mult decat astea noi, ''esti doar un vechi si pe vechi il sperie noul''. Mie imi plac alea vechi mai mult si datorita soundtrackului si ca imi redau amintiri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu unul nu am jucat decat de putine ori nfs...dar ceea ce pot zice e ca unele jocuri sunt ca vinul,cand trec anii,devin din ce in ce mai bune, dar ma rog, evolutiile jocurilor sunt de obicei menite sa atraga mai multi jucatori, dar in anumite cazuri, sunt doar niste mici update-uri la jocurile vechi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca cele ce nu au depasit 2010 nu sunt criticate pentru ca doar cu ele "am crescut " si atunci nu prea aveai cum sa le critici, era maximul de atunci de grafica si altele, plus de asta lumea nu prea era atat de extra atrasa de realitate, vroia doar viteza si putina grafica buna, acum in schimb vrem jocuri cat mai realistice, chiar daca nu ne tine pc-ul, si oamenii au inceput ca critice din ce in ce mai mult, " Vai ce grafica" " vai ce manevrabiliatate slaba" "vai un bug " "vai s-a intepat jocul ", etc...inaite nu cred ca spunea cineva ceva in legatura cu asta, jucau asa cum era jocul plus ca se pune intrebarea " de ce am critica jocurile vechi? " - Nu prea are rost sa critici ceva de ...degaba il critici, el nu va mai fi schimbat tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează