|

Buna TPU, vreau sa fac un upgrade la calculator. M-am gandit sa-mi iau o placa video noua pentru ca GT 620 nu prea merge sa faci gaming pe ea. M-am gandit la GT 1030 sau RX 550 Pulse. Care e mai buna? Pe YouTube am vazut ca GT 1030 conduce un pic. Ce ziceti, este buna? In mare parte ma intereseaza sa joc jocuri aparute pana in 2015-2016(GTA V, Far Cry Primal, AC:Syndicate, FIFA 18). Sursa mea de 400W va duce placa video? Si mai am o intrebare. Am un procesor Core 2 Duo E8400 si 4 GB RAM. Sa-mi iau inca 4 GB RAM ca sa am 8 sau sa imi iau in loc la acel E8400 un Core 2 Quad Q8400?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Prin decembrie intrebai de overclock la sistemul tau. Ce ti-am spus atunci, ramane valabil. A face upgrade sau overclock, este la fel ca a face tuning la un Trabant. Tot prost va merge!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1030-ul este clar mai bun. Sursa duce! Procesorul nu te va ajuta sa joci nici-un joc laughing, veste foarte vechi. Desi placa video poate, procesorul o va limita la un nivel foarte jos. Nu cumpara nici RAM. Nu investi bani in tehnologie veche. Eu iti recomand sa iei un ryzen 3 2200g cu cea mai ieftina placa de baza socket am4 si 8gb ram, doua placute de cate 4 la frecvente cat mai mari(peste 2400). Totul duce pe la 1000 de lei. De placa video nu ai nevoie deoarece cea integrata se descurca bine, pe viitor putând pune una fara probleme. Daca nu dispui de un buget, te sfatuiesc inca odata sa nu cumperi nimic! Și daca poti spune modelul sursei te rog!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Procesorul e varza nu o sa iti mearga chiar daca ia placa buna (iti trebuie macar un i5, i3, xeon), memoria se mai scuza uneori dar procesorul si placa video e obligatorie cat pentru GT 1030 si RX... GT e mai buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează