|

Buna TPU! Vreau sa imi cumpar un volan de gaming care sa se invarta la 900 de grade, si singurele care le stiu sunt Logitech G25, G27 si G29, dar pentru mine sunt destul de scumpe. As vrea sa strang pentru un G25 dar nu gasesc nicaieri in tara sa fie nou.

Ma poate cineva ajuta cu un link de la un volan de gaming care sa se roteasca la 900 de grade si sa fie compatibil cu PC si sa fie in tara si nu prea scump.

Dau funda

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

"Nu prea scump", ar insemna mai exact ce buget maxim?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CM7YRE):

Cauta cel mai ieftin pe care il gasesti. Eu asa fac. Caut cel mai ieftin, si dupa stiu cat trebuie sa strang.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Gino_Giuseppe_1988):

"cel mai ieftin pe care il gasesti" = 0 lei. Ia-l cu incredere. Nu exista "cel mai ieftin" decat din punct de vedere al banilor si al momentului "acum". Totul tine de cerere si oferta. Daca eu vad acum unul la 100 ron sa zicem, si altcineva are un model, si vrea sa-l vanda mai repede, il da mai ieftin, logic? Si tot asa. Bazat pe ce ceri tu "Logitech G25, G27 si G29", "As vrea sa strang", "sa fie nou", "un link de la un volan de gaming care sa se roteasca la 900 de grade si sa fie compatibil cu PC si sa fie in tara si nu prea scump", http://l.profitshare.ro/l/3772011 Uite volan. Plus, de unde stii ca un lucru e "scump"? Nu ai cum sa definesti un lucru ca fiind scump daca nu ai termen de comparatie; faptul ca pretul e prea mare, ca nu ai suma respectiva sau ca nu vrei sa dai atat pe un volan nu tine de "scump", tine de cerere si oferta; producatorul pune un pret, comerciantul adauga si tot asa; daca doresti il cumperi, daca nu, cauti in alta parte mai "ieftin", daca nu, strangi bani..sau fel si fel de metode.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează