| Specialist999 a întrebat:

Acum cateva zile ma uitam pe laptop la o prezentare PowerPoint si a trebuit sa ies pana afara neaparat, asa ca am apasat pe buton ca sa intre in repaus ca sa pot relua lucrul (cum fac de obicei),numai ca el nu s-a inchis de tot,era negru cu luminitele aprinse. Am plecat afara in graba crezand ca o se sa inchida intr-un final, dar cand am venit nu era inchis, ci tot la fel (am stat vreo 5 minute afara). Dupa cateva minute s-a inchis, apoi s-a aprins singur si dupa ce a aparul sigla de la Windows 7 mi-a aparut un ecran albastru in care scria cu alb ceva. Nu am apucat sa citesc ca si-a revenit la normal.
Nu mi-a mai aparut niciodata chestia asta (care am inteles ca e Blue screen of death). Ar trebui sa ma ingrijorez? Care ar fi cauza pentru eroarea asta?

3 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Mi-a aparut si mie acum un an jumatate acest blue screen of death, de atunci si pana in ziua de azi nu s-a intamplat nimic.

| Catdureazaa a răspuns:

Este un BSoD (cum ai spus si tu, Blue Screen of Death). De obicei se intampla rar dar daca iti apare o data - de doua ori nu trebuie sa te sperii pentru ca e normal s-o fi incins procesorul... dar daca iti apare zilnic poti sa iti faci griji

| Morar_Stefan_1973 a răspuns:

Nu ai de ce sa te ingrijorezi! Poate unele setari au luat-o razna si cum ai apasat butonul poate ai cuplat altceva. Am avut si eu chestia asta este un BSoD!