| martiniucpetricadaniel a întrebat:

Bună ziua, am și eu un cont de yahoo, un cont vechi demult de când aveam 12 ani și acum am 19 ani și nu mai știu parola deloc și nu știu nici nr. Ce trebuie sa fac sa recuperez, să schimb parola pe yahoo să fac ceva?

5 răspunsuri:
| InVisible99 a răspuns:

Am avut si eu problema cu contul de yahoo, ai Customer Service, trebuie sa le trimiti email si sa le explici situatia (mentionand pentru ce id/adresa de email), atunci ei iti vor trimite un email cu 2-3 intrebari, gen ultimele emailuri trimise(eu nu aveam emailuri si le-am explicat asta), folderele din cont etc si daca ei considera ca ai idee despre ce ai acolo iti cer un nr de telefon de recuperare sau o adresa de email. Sunt chiar rapizi, in cateva ore mi-au rezolvat problema. Adresa e customercare@cc.yahoo-inc.com happy

| Bondarel99 a răspuns:

Eu stiam ca daca nu e folosit timp de cativa ani se sterge automat.

| anonimg a răspuns:

Un cont de yahoo se șterge în mod automat atunci când nu se folosește deloc timp de 90 de zile consecutiv. Deci dacă știi că a existat 3 luni de zile în care nu ai folosit contul, să știi că acesta chiar nu mai există.
Dar dacă există, atunci șanse să îl poți salva dacă vei incerca să îl sincronizezi cu un alt cont de email(yahoo, gmail sau altul). Nu știu cum se face pas cu pas. Intră în alt cont de email și caută ca din acesta să îl sincronizezi pe acesta cu acela căruia nu-i mai cunoști parola. (Numai dacă acel cont mai există).

| Bizon95 a răspuns:

Am un cont pe care nu l-am accesat ani de zile, dupa care am nimerit parola dupa vreo 7-8 incercari
la un cont asa de vechi 99% ca nu mai stii datele de inregistrare, dar poti sa incerci cu "trouble sign in"

in orice caz, eu NU folosesc yahoo, pe vremuri toti si-au facut yahoo mail, ca era "cel mai bun", iar intre timp a devenit cel mai nenorocit, cu mail-uri care nu ajung intre conturi free si platite ambele la yahoo, cu protectie "anti-spam" care taie DE TOT mail-uri legitime, cu aplicatia de webmail care e ULTIMA IMBECILITATE, mananca extrem de multe resurse si nu e optimizata deloc, ABSOLUT DELOC, si ajungi pe un i5 cu 6 core sa se blocheze chrome browser (ca sa nu mai vorbim ca incearca sa si-o traga cu gmail cat cuprinde, cu toate ca au pierdut razboiul de mult), ETC.

daca ai cont pe gmail, uita de yahoo, daca nu ai, fa-ti si uita de yahoo, asta e sfatul meu happy

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai poti sa iti iei adio de la el.
Yahoo messenger nu mai exista, si nici support customer service de la yahoohappy
Sansele sunt 0 daca nu iti aduci aminte macar ce ai pus acolo, la recuperare, intrebare secreta, alt mail. numar de telefon etc.