| CnVlad a întrebat:

Buna ziua, am un calculator i7 16 gb ram nVIDIA gtx 860m și merge in valuri FPS la ca go ba 20 FPS in marea parte și uneori merge puțin pe 190 200, recent am schimbat ram de la 8 la 16.

2 răspunsuri:
| StefanCatalin54545454 a răspuns:

Există mai multe motive pentru care jocul CS:GO poate avea probleme de performanță. Iată câteva lucruri pe care le puteți încerca pentru a îmbunătăți FPS-ul jocului:

Asigurați-vă că aveți cele mai recente drivere pentru placa video și sistemul de operare. Actualizarea acestora poate îmbunătăți semnificativ performanța jocului.

Reduceți setările grafice în joc. Reducerea detaliilor grafice precum umbre, texturi și luminozitate poate ajuta la creșterea FPS-ului.

Închideți toate celelalte programe care rulează pe calculator înainte de a începe jocul. Alte aplicații care rulează în fundal pot consuma resursele calculatorului și pot reduce performanța jocului.

Verificați temperatura și starea plăcii video. Dacă placa video se supraîncălzește, aceasta poate reduce performanța jocului. Asigurați-vă că ventilatoarele funcționează corespunzător și curățați placa video de praf.

Verificați setările de alimentare ale computerului. Asigurați-vă că calculatorul este setat pe performanță maximă în loc de economie de energie.

| ggro a răspuns:

Mai bine schimbai placa video happy, daca iti trebuiau rami puteai sa vezi asta ( e ok ca ai mai luat oricum ) acum schimba si placa video