|

Buna Ziua. CIne ma poate ajuta si pe mine? Mi-am luat de curand un calculator, configuratia: Procesor Intel I5-7400, 3GHz/3. 5GHz, Placa de baza MSI H110M PRO-VD, socket 1151, H110, 2xDDR4, 4xSATA3, mATX, Hard Disk desktop SEAGATE BarraCuda 1TB, SATA3, 64MB, 7200rpm, ST1000DM010, Sursa de alimentare Sirtec HPG-600BR-H14S, 600W, 14cm fan, Placa video MSI NVIDIA GeForce GTX 1050, 4GB GDDR5, 128bit, GTX 1050 TI 4GT OC, Memorie desktop Crucial CT8G4DFD8213, 8GB DDR4, 2133MHz. Joc cs go, si de fiecare data cand sunt fata-n fata cu adversarul imi ramane asa imaginea blocata si nu pot da pe reflex. Care ar putea fi cauza, ca nu stiu ce sa-i mai fac. Sau asa trebuie sa mearga?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu oricum nu încurajez jocurile.
Cele mai multe jocuri instalate în pc-uri nu sunt originale. Sunt unii pricepuți în alte calculatoarelor (crackeri se numesc), care i-au jocul original, îl "taie" pe jumătate cu programe speciale, scot din el acele fisiere (sau le modifica după caz) care îl identifică, pentru ca el să poată fi folosit în mod gratis de orice om. Dar scoaterea/modificarea acelor fișiere îl fac de cele mai multe ori instabil; la instalare este posibil să mai fie instalate alte fișiere pe lângă programul (jocul) respectiv.
Asta trebuie să fie explicația în cazul tău. Bineînțeles că noi nu trebuie să folosim programe modificate. Cât despre jocuri, in ce mă privește, pentru că mă țin departe de Dumnezeu am renunțat la ele fără să stau pe gânduri. Si nu ar fi rău dacă nici tu nu ți-ai mai complica viața cu ele.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

La configurația ta n-are voie să se blocheze.
Cel mai sigur că l-ai cumpărat pe piese si nu stii care dintre ele este de vină ca să o trimiti înapoi ca să o schimbe.
Trebuie ca să mergi cu el la un service ca să fie testat acolo. Si vor testa si configurația ta, dar și fiecare piesă în parte cu programe speciale.
Vreo 50 de lei tot te va costa; dar altfel nu ai cum să afli unde este problema.
Să te aștepți la placa de bază pentru că eu am gigabyte h110m-s2 si câteodată se amestecă culorile pe ecran si nu mai văd nimic. Am crezut că se întâmplă asta din pricina că nu aveam placa video si o foloseam pe cea integrată. Dar am cumpărat placă video si tot la fel îmi face. Nu mi se blochează, ci se colorează monitorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonimg):

La fel imi facea si de pe vechiul calculator, cand jucam 1.6, acum aceeasi poveste pe cs go. Am uitat sa precizez ca am monitor cu tub. Crezi ca asta ar fi cauza. Ma intreb oare sa nu fie compatibil cu placa video? Dar avand in vedere ca asa imi facea si de pe anticul calc pe care-l aveam inainte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

La fel imi facea si de pe vechiul calculator, cand jucam 1.6, acum aceeasi poveste pe cs go. Am uitat sa precizez ca am monitor cu tub. Crezi ca asta ar fi cauza. Ma intreb oare sa nu fie compatibil cu placa video? Dar avand in vedere ca asa imi facea si de pe anticul calc pe care-l aveam inainte, nu sunt 100% sigur ca asta ar fi cauza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru kijkinkijkin):

Poate ca si versiunea aplicatiei (jocului) este de vina.
Numai la service poate fi verificat si detectata problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonimg):

Nu stiu frate, dar cati nervi mi-am facut de-al lungul anilor. acum am investit ceva banuti ca sa nu mai fie probleme. Cum de unii isi iau calc si pur si simplu le merge fara probleme... La mine dc se intampla asa?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru kijkinkijkin):

Nu e chiar asa. Nu stiu daca exista cineva care sa-i mearga pc-ul fara probleme. Poate doar un server n-are voie sa faca probleme, pentru ca el tine site-urile in functiune. Si nimeni nu se risca sa lucreze pe un server.

Cat despre pc, chiar daca sunt asemanatoare cu pc-urile, lucrurile stau altfel. Am cautat si eu o gramada de timp un driver pentru placa video. Mergea bine doar unul care scria in taiwan. Am reusit sa-l instalez si sa-l dezinstalez fara probleme, nu pentru ca stiam limba aceea, ci pentru ca instalasem atatea drivere pentru placa aceea, incat invatasem unde trebuia sa dau clic pentru fiecare comanda. Si cine stie daca si la tine este aceeasi problema: driverul placii video sa nu fie cel mai potrivit!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonimg):

Nu stiu ce sa-i fac, dar poate asa trebuie sa mearga acest joc, in cazul acesta jocul nu mai e pe reflex si pe stiinta, ci pe bulan. am sa ma las de acest joc si cu asta basta imi vand calc macar sa se poata bucura cineva de el daca eu nu reusesc...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează