|

Cand duci laptopul in oras intr-un service pentru asa ceva si vrei sa iti instaleze windowsul, tipul de acolo instaleaza windows original? De pe stick sau CD?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

La centrele de service nu se instaleaza nimic de pe stick sau furaciuni, ci doar programe cu licente care se platesc, ca astea nu-sunt pe gratis.
In ziua de azi, putine vin cu CD-uri de instalare, mult se downloadeaza direct de la reprezentanta Windows sau furnizorul programului respectiv, unde intai platesti liecenta si apoi ei iti trimit numarul de licenta si iti dau accesul la downloadul programului.

| a răspuns:

Numai daca il cumperi. O licenta originala de Windows Pro costa aproximativ 140 euro. (sau 90-100 pentru versiunea Home).

Daca presupunem ca tu il ai deja cumparat, el iti va instala Windowsul de pe site-ul oficial Microsoft, iar acasa tu il inregistrezi cu serialul pe care il detii.
(! daca ii inmanezi lui serialul, s-ar putea sa te trezesti ca iti fura licenta (o opreste pentru el, am mai auzit cazuri), si tie iti introduce o cheie "de pe net" ).
PS: daca te pricepi putin, nu te poate insela:
introduci comanda: slmgr /dli
in CMD (Command Promt) si iti va aparea o mica fereastra ce contine ultimele 5 caracter ale serialului instalat.

PS2: DAR de ce nu ti-l instalezi tu?

| a răspuns:

Instalează și el de pe ce are!

| a răspuns:

În ziua de azi, majoritatea instalează windowsuri piratate, dar nu e mare diferența