| AnonimulInteligent a întrebat:

Cardul meu,desi are bani pe el, nu este acceptat(Imi spune CARD REFUZAT),am permisa plata cu cardul online cu si fara CVV. Am incercat sa cumpar o oferta de pe un joc si imi spune CARD REFUZAT, daca va ajuta nu pot face plati nici la supermarket cu telefonul prin NFS.

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Cardul tau este mai exact... facut la banca? "Online fara CVC (*CVV nu stiu de la ce vine) n-are legatura, pentru ca e o metoda de a retrage banii fara CVC in functie de suma. CE joc, unde vrei sa platesti cu el? De unde stii ca sunt permise "platile online"? Ai mai incercat sa cumperi ceva cu el?

| AnonimulInteligent explică (pentru CM7YRE):

Da,CVC,am greșit.Este făcut la banca Transilvania și am pe telefon BT Pay și acolo văd că plățile online sunt permise, cu alte carduri merge să cumpăr online dar cu acesta nu, un joc din Google play, total safe

| CM7YRE a răspuns (pentru AnonimulInteligent):

Vezi daca se intampla problema exact la jocul respectiv, incearca sa utilizezi si alt internet (wireless/date mobile), si alt dispozitiv (daca te lasa, dar avand in vedere ca-i luat din google play, trebuie sa ai acelasi cont). Poate fi o problema de "moment" sau poate fi ceva in care numai banca te-ar putea lamuri de ce "nu merge".

3 răspunsuri:
| andy62 a răspuns:

Numai banca sau societatea care a emis acest card te pot ajuta.