|

Cat costa reparatia la un decodor digi? Am varsat cativa stropi de apa pe decodor care au intrat spre placa de baza prin interiorul gaurilor din invelisul de plastic, iar acum intra curent in el dar nu mai arata nimic si nu mai primeste semnale de la telecomanda.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde. Poate fi doar un amarit de condensator, care e doi-trei lei, sau poate fi ceva mai serios, care sa coste cateva sute de lei, vorba tatalui meu care e electrician, si se mai ocupa si de electronica, abia cand va fi desfacut se va sti ce are si cit costa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Suni maine la Digi si le explici ce ai facut, sa vina sa-ti schimbe decodorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia vezi daca bateriile de la telecomanda sunt bune? Daca sunt bune, atunci miroase acolo la orificiile decodorului daca au ars componentele! daca nu miroase nimic, atunci asteapta o zi, apoi reporneste din nou decodorul! Daca nu merge, iei aparatul si mergi la firma de cablu la care esti abonat si spui ca s-a defectat accidental si o sa-ti schimbe cu alt decodor pe baza certificatului de garantie! PS: ce ai facut si cum a ajuns stropii de apa acolo la decodor? Nu se pune nimic pe deasupra decodorului!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează