|

Ce diferente sunt intre un pc si un telefon? Care e mai ok si care sunt avantajele pc-ului fata de telefon?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

"avantaj" telefon
--aplicatii gratuite majoritatea, insa si acestea pline de reclame enervante
--se descarca dupa max 9/10 ore de folosire serioasa
--nu te poti juca mai nimic, exista cateva jocuri ce au grafica decenta, insa la capitolul asta mai este serios de lucru.
--se incalzesc puternic (vara), uneori chiar si fara sa te joci.
--daca il scapi pe jos si nu ai avut macar husa sau sticla de protectie, nu te vad bine
--daca nu are un ecran mare, peste 5, 5inch, eu personal ma chinui sa il butonez si mai ales imi creeaza disconfort vederii (la fel cum ecranele mai mari de 24 inch nu sunt prea recomandate, pentru vizionare de la 60cm, nici cele prea mici nu sunt).
--in caz de virusi, trebuie dus la un service. antivirusii existenti nu prea fac fata acestui fel de provocare. Nici cei de pe PC dealtfel, dar acolo poti reinstala singur Windowsul la nevoie.
--undele radio ale retelei GSM, cat si radiatiile emise de wi-fi, sunt foarte daunatoare. (dar daca la PC folosesti un modem wi-fi, in loc de unul cu fir, e cam acelasi lucru in ce priveste wi-fi-ul)
--ai AIO la purtator> de la GPS offline, harta, calculator, agenda, calendar, player de filme, de muzica si program de vizualizat colectia de poze, pe multe modele poti capta deja panorame foto sau poze la "360 grade", translator, mail, mesagerie instant si nelipsitul FB, ceas desteptator si cronometru, aplicatii meteo, lanterna cu diferite efecte, programe de recunoastere audio (shazam, soundhound), poti avea gratuit suita Office de la MS, cu capacitatea de a crea documente, nu doar citire, doar ca trebuie sa iti faci cont gratuit la ei, reportofon, telecomanda pentru controlat TV-ul din sufragerie pe ascuns, spre disperarea parintilor laughing (daca ai telefon cu IR), detector de metale gratuit si destul de eficient (am descoperit in sfarsit pe unde imi trec exact firele de la priza), busola, aparat de masurat zgomotul (e exact doar daca stii si ai cu ce sa il calibrezi), barometru, raportor digital...2006 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Puterea unui calculator nu va vi egalata de nici un telefon multi ani de acum incolo, Ca sa intelegi ca nu exista termeni de comparatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simplu nu faci cu telefonul ce faci cu pc si invers

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

PC: -grafica
-jocuri bune
-rezolutia ecranului
-etc si toate free si fara ADS (reclame)acu depinde de pe ce site le iei.
Phone
-vorbesti
-Facebook
-whatsapp
si alte rahaturi care iti ocupa timpul sau productibilitatea
nu ai jocuri la grafica mare sau mai multe obtiun
si nu produci cu el nimic
ex: notepad++ te ajuta sa inveti cum se face un site in html css.etc
rapiditatea de miscare sau cautare sau copy paste

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează