| AlExAlEx2000Bz a întrebat:

Ce imi recomandati un telefon cu IOS sau un telefon cu Android?

6 răspunsuri:
| devilshelp a răspuns:

IOS. Am o tableta cu IOS de 5 ani. Nu imi face nicio problema, merge perfect, ca noua. Telefonul il am de 3 ani si merge la fel de bine. Multa lume zice ca "nu poti sa iti descarci aplicatii piratate, muzica etc. doar cu bani". Muzica sunt cred ca peste 100 de aplicatii pe care le gasesti si asculti muzica offline si daca ai telefonul inchis sau esti pe alta aplicatie, iti iei Dropbox si ai memorie in plus pentru poze, aplicatiile le iei de pe Vshare daca ai laptop. Cat despre parole faza cu amprenta e geniala, mult mai dezvoltata decat la Android. Camera claritate mare (mai ales la Iphone 7 plus), iar design-ul nu se compara. Iti recomand IOS, nu o sa regreti. Succes si sper sa imi spui decizia finala!

| LoredanaS19 a răspuns:

Părerea mea este Android, desi eu am IOS, am avut parte de amandoua asa ca iti pot spune partile bune si părţile rele. La Android de exemplu poti descarca muzica de pe Google si de pe alte toate site-uri, ceea ce pe IOS iti trebuie o aplicatie speciala de muzica, si crede-ma, nu toate funcţionează cum ti-ai dori.Alta chestie e ca la Android poti trimite muzica pe whapp, ceea ce la IOS nu poti face...Pe Android gasesti mult mai multe aplicatii interesante si benefice ceea ce la IOS mai lasa de dorit... La IOS chestia tare e ca vei primi mereu o actualizare totala a telefonului care iti poate da chestii noi in telefon. ( cum ar fi aplicatii).Eu nu iti pot spune care sa il iei pentru ca asta doar tu stii care crezi ca ti-ai fi mai benefic pentru tine. Multa Bafta!

| Mircea049202 a răspuns (pentru LoredanaS19):

Într-adevăr, multe aplicații gratuite care folosesc și datele utilizatorului fara ca acesta sa știe uneori. Android e nr. 1 la Privacy. Noroc!

Răspuns utilizator avertizat
| Mircea049202 a răspuns:

100% IOS. Are totul de baza și nu poți modifica multe ca pe Android, dar ca sistem e mult peste. Fara Lag'uri, telefon care se resetează sau blochează din senin. Din 2010 numai IOS folosesc și nici nu aș avea nevoie sa schimb. Noroc!

| Zamfira2sweet a răspuns:

Android - un sistem de operare care iti ofera multe posibilitati.
IOS - un sistem de operare inchis, creat pentru a genera profit

CONCLUZIA = ANDROID

http://www.mocasoft.ro/