|

Ce program este necesar pentru detectarea modemului HUAWEI E220, model HSDPA, modem extern ce se conectează prin USB? Este vorba de un laptop ASUS Eee Pc 1005HGo. Să fie de vină modemul încorporat (renunţ la acesta deoarece este pretenţios şi slab ca eficacitate) şi atunci cum să-l dezactivez pe acesta?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In momentul de fata scriu de pe un astfel de laptop, nici eu nu am reusit sa fac modemul sa mearga. Vinovat cred ca este bios-ul, care cel putin la mine nu imi dezactiveaza nimic (webcam, wi-fi, bluetoth, etc).

Am instalatt pe el un linux, este vorba de o distributie eeebuntu cu kernel-ul recompilat pentru acest model, versiuna este disponibila in mod gratuit pe linuxtraker.

4 răspunsuri:
| explică:

Domnule Oxandero, ce spuneţi dvs este egal cu zero. Scuze pentru tonul jignitor, dar de vreo două luni încerc şi eu toate operaţiile de ''disable'', ''enable'', ''uninstall'' din Device Manager. Toate nu dau niciun rezultat. Modemul extern funcţionează la un calculator desktop, dar la laptop se încăpăţânează să apară ''Wireless device does not exist or unavailable''.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!
Pentru tipul de modem precizat de tine nu trebuie un program special. Cand introduci modemul pentru prima data iti apare un wizard de instalare al aplicatiei. Dai next si la final-finish. Apoi trebuie sa iti definesti un profil pentru internet.
Daca vrei sa dezactivezi modemul incorporat dai start>run si scrii comanda devmgmt.msc Iti apar toate componentele sistemului, gasesti modemul, click dreapta si disable.
Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oxandero are dreptate, asa ar trebui sa functioneze!
Daca laptopul nu identifica modemul - mi s-a intamplat cu modemul de la Vodafone! -, acesta din urma trebuie verificat de un reprezentant de la centrul de unde l-ai achizitionat! La mine, cel putin, nu laptopul a fost cauza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai reusit pana la urma sa conectezi laptopul la modem?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează