|

Ce versiune de linux este ce mai buna? Nu sunt incepator am mai lucrat in linux si stiu.Lumea zic ca Slackware este cel mai complicat dar este si cel mai bun? Vreau sa-mi spune-ti care este cel mai bun, nu vreau sa-mi ziceti ca cel mai bun este ala cu care te familiarizezi etc pentru ca si in linux exista diferente ca xp si 7. Vreau un raspuns care este cel mai bun linux?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde ce urmaresti tu sa faci cu el. Eu folosesc Ubuntu, si mi se pare foarte bun. Gasesti o tona de aplicatii, e mai "popular" si gasesti si suport pe forumuri aproape la orice problema ar putea sa iti apara si are si o interfata faina, mai ales ultima versiune, de cand cu Unity-ul. Mai e si Debian, Linux Mint, sau Elementary OS. Toate iti ofera cam aceleasi posibilitati, nu-s specialist sa iti spun care sunt diferentele in detaliu. Dar oricum, iti recomand Ubuntu, nu vad cum te-ar putea dezamagi in vreun fel. Eu am renuntat cu totul la Windows, nu ma intereseaza jocurile si Ubuntu imi ofera tot ce vreau. Din cate stiu, e si mai user-friendly decat celelalte, poate de aia e cel mai folosit.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai bun este Ubuntu apoi Mint si apoi restul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca doresti un Linux, doar asa ca sa ai si tu. Ia-ti Ubuntu. Daca doresti sa creezi ceva prin open-source, Slackware ar fi o solutie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai, iti recomand kubuntu. merge snur, mai ales internetul, merge fara nicio problema, se vede diferenta dintre cum imi merge netul aici si cum merge cand intru in windows(7).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista cea mai buna distributie Linux...depinde de necesitatile si subiectivitatea fiecaruia. Dar se cam stie care e cea mai populara/folosita.

www.ubuntu.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează