| D3I3 a întrebat:

Cineva și-a rezolvat problemele dând reset la tabletă/telefon?
Adică să zicem că avea lag, dând reset v-ați rezolvat probelemele?
Sau avea nu știu ce problemă la conexiunea la internet, dând reset v-ați rezolvat problemele?

faza este că tableta mea are o problemă la conexiunea la internet, totul e bine, însă când încerc să mă conectez la wi-fi își dă restart... când vreau să văd detalii despre date( mb cheltuiți pe tabletă) mă duce la pagina de meniu :/ Mă gândesc că dacă aș da reset total la tabletă ar refuncționa wi-fi-ul, dar îmi este frică. Dacă tot nu o să meargă, o să-mi pierd progresul în jocuri. Măcar să am jocurile, dacă nu pot accesa internetul. Credeți că merită riscul? Dând reset la telefon/tabletă ați primit rezultatul dorit?

Răspuns Câştigător
| suntsuper a răspuns:

Eu am mai avut probleme cu telefonul chiar si legate de conexiunea Wifi(nu il gasea) si am dat restart la telefon si a mers.

Nu stiu daca tie iti va merge dar e bine sa incerci. Progresele de la jocuri le poti reface

4 răspunsuri:
| D3I3 explică (pentru suntsuper):

Dar dacă nu am wi-fi, nu pot descărca din nou acele jocuri. Asta e chestia.

| LinxCont a răspuns (pentru D3I3):

Trebuie descarcata o aplicatie gen apk extractor (meher) si cu ea se extrag toate aplicatiile pentru a putea fi reinstalate. Daca nu merge netul pe tableta, atunci se poate descarca aplicatia intr-un telefon sau calculator, apoi se poate introduce in tableta cu ajutorul unui card sau conectand tableta la un calculator prin cablu usb.
http://www.apkmirror.com/....../download/

Dupa ce se extrag toate aplicatiile din tableta, ele trebuie puse pe un card sau pe hard disk in calculator sau pe un mediu de stocare online cum e google drive sau altele similare, intrucat daca se da resetare tabletei la softul initial din fabrica se va sterge tot ce e in mediul de stocare intern al tabletei. Dupa resetare se pot instala din nou aplicatiile. Progresul din jocuri se pierde.

| D3I3 explică (pentru LinxCont):

Personal nu mă deranjează ce se vor șterge, nimic altceva important nu am pe tabletă, o folosesc în medie doar pentru jocuri ^.^ În orice caz, îți mulțumesc de sfat.

| D3I3 explică (pentru suntsuper):

Și dacă vorbești de resetare, atunci ai avut dreptate, că-ci am făcut resetare din fabrică și a mers, deci primești o fundiță din partea mea happy