|

Cum este tableta grafica trust flex? Este buna pentru incepatori? Se deseneaza bine pe ea?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ei bine, cred ca este destul de buna pentru incepatori. Insa, eu personal ti-as recomanda o tableta despre care stiu eu, pe care o am, mai exact tableta Ganius EasyPen i405x, desi in poze nu arata prea atractiv, pot sa zic ca e super frumoasa, cel putin in realitate. Cand am cumparat-o eu nu prea aveam de unde sa ma informez, n-am gasit nimic pe net despre ea, decat in engleza (Care erau folositoare, dar vechi, -2013), totusi, am cumparat-o. Specificatiile sunt absolut aceleasi, nivelul de presiune 1048, dimensiunile sunt aceleasi. Fata de Trust Flex, asta are si o folie de protectie peste suprafata activa, si peste asta este totusi inca un fel de protectie, care la randul ei poate fii data jos dar nu recomand, doar in situatii grave. + poti ridica protectia aia si sa pui un desen de pe o foaie si sa desenezi peste el. Eu chiar o recomand, am reusit sa fac niste desene destul de reusite tinand cont ca e o tableta low-budget, este si mai ieftina decat Trust si eu zic ca merita, vine cu doua varfuri de rezerva, un driver, beterie, (nu zic ca la trust e vreo diferenta) insa bateria asta ma tine pana si in ziua de azi, am tableta de 3 luni, cu care desenez zilnic/aproape zilnic si inca nu s-a terminat bateria, nu ca ar fi o avere o baterie noua. Deci eu zic s-o cumperi, eu am luat-o de pe PC Garage cu 150 lei cu tot cu transport, eu zic ca iesi pe plus, acum mda, faci cum vrei.

Sper ca te-am ajutat cu ceva, nu zic ca Trust nu e bun, doar ti-am recomandat ceva de care stiu mai bine. Succes la desenat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Nelly15):

Salut. multumesc foartemult. Nu am un talen extraordinar la desen, pot sa zic ca am oputin acolo dar mna nimeni nu se naste cu talentul trebuie sa exersezi. ma gandeam sa iau o tableta genius i608x la 200 lei pe pc garage

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează