|

Cum imi pot dezactiva contul de pe Facebook dupa ce zilnic il vizualizez?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cum adica? Daca il dezactivezi nu mai trebuie sa intrii pe el 14 zile. Dupa aia se inchide singur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Îl poți dezactiva temporar sau poți solicita ștergerea definitivă a contului. Dezactivarea temporară nu implică ștergerea contului! Personal, l-am avut dezactivat aproape un an de zile (poate și doi) și absolut nimeni nu mi l-a închis definitiv din această cauză. În situația respectivă, nimeni nu te va putea contacta pe FB. Odată cu următoarea logare, totul va reveni la normal. Nu se va pierde nimic...
Dacă (încă) îl poți vizualiza, după ce zici că l-ai dezactivat, înseamnă că nu ai făcut corect setările.

Uite pașii pe care trebuie să-i urmezi:

Setări→ General→ Administrează contul (modifică setările contactului tău de moștenire sau dezactivează-ți contul)→ Editează→ Dezactivează contul→ Închide→ Ți se va solicita să îți introduci parola pentru a finaliza acțiunea de dezactivare a contului→ După introducerea parolei, vei fi întrebată: Sigur dorești să dezactivezi contul? → Bifezi "Această acțiune este temporară, voi reveni" (sau bifezi ce vrei tu)→ Dezactivare

Model:
http://imgur.com/a/Mnh0s
http://imgur.com/a/VePUD

De asemenea, pentru ștergerea contului, poți intra aici:
https://www.facebook.com/help/delete_account

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează