|

Cum se numeste tipul acesta de editat/de efecte video si in ce program pot sa il fac? L-am vazut de multe ori, dar habar n-am cum se numeste.https://www.youtube.com/watch?v=dT8dmvAzIqA

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din ce observ e o combinație de Sepia cu senzori de mișcare, plus alte chestii...
Deschide orice video în VLC (presupun că ai VLC). Sus ai Media, Redare, Audio, Video, Unelte
Dăi pe Unelte (mai simplu Ctrl+E), ți se va deschide o fereastră nouă, te duci la efecte video, sus ai Esențial, Truchiere, Culori, Geometrie, Overlay și o săteguță pe care dacă dai click va aparea ultima opțiune și anume Avansat șiiii ai mai multe chestii de bifat gen 3D, Oglindă, Unde, Efecte de apă, Detecție de mișcare... când setezi detecție de mișcare îți vor apărea în video-ul deschis niște pătrățele care apar și dispar la fiecare mișcare (în video)... Ca să editezi acele pătrățele (de acolo pornește efectul) îți trebuie alt program. Mai departe trebuie să cauți un program care are detecție de mișcare dar combinația din video e facută cu cel puțin 2-3 programe.
https://www.renderforest.com/intro-videos
http://tubearsenal.com/
Programele de editare video sunt puține free și majoritatea sunt de proastă calitate. Linkurile ce ți le-am lăsat țin de editarea unui intr-o (corectarea TPU mă obligă să scriu intr-o dar mă refer la introu) într-un video. La primul link dacă îți faci cont, poți creea tu de la zero chestii... e simpatic. Doar și numai jucându-te în diverse programe poți să înveți (părerea mea)

1 răspuns: