|

Cum se schimba windows-ul mai exact?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Păi acum depinde la ce te referi cu schimbarea de Windows.
1 Să schimbi Windows Xp cu Windows 7
2 Să schimbi Windows cu Linux
3 Să schimbi Windows-ul în sens de reinstalare
Eu încerc să îţi răspund la toate cele enumerate mai sus:
1. 1 Alegerea versiunii de Windows 7
Se ştie ce Windows 7 vine în versiuni asemănătoare cu cele ale Vistei(de fapt este un upgrade al Vistei) şi anume Starter, Home, Home Premium, Profesional şi Ultimate. Cea mai complexă versiune este ultimate-ul care le include pe toate.Pentru un home user eu recomand Home premium deoarece este într-adevăr un Windows Destinat utilizatorilor de acasă. Nu recomand Ultimate-ul deoarece este un foarte mare consumator de resurse şî spaţiu pe HDD iar dacă nu dispui de un PC bunicel(mă refer la procesor dual core, RAM minim 2 GB şi placă video de Minim 1GB) acesta va rula greoi sau se va bloca la tot pasul(spun asta din experienţă)
După alegerea versiunii ce ți s-ar potrivi nevoilor tale de utilizator(mai multe informaţii poţi găsi cu un search pe google și nu le enumăr că sun foarte multe) urmează:
1. 2 Instalarea
Pentru orice instalare a unui sistem de operare necesită ceva cunoştinţe de bază, dar dacă citeşti cu atenţie cele explicate aici: www.winconfig.pro.tc, la secţiunea de Windows 7/instalare care deși acolo fac referire la un Ultimate procedeul de instalare nu diferă numai din punct de vedere al interfeţei(diferă poate backround-ul)
Recomand să îi faci un fresh install şi să formatezi complet HDD asta pentru a evita unele incompatibilități între vechiul și noul sistem de operare dar nu înainte de a salva toate datele importante ce le ai pe HDD deoarece prin formatare le vei pierde complet.
2. 1 Alegerea distribuţiei de Linux
Aici alegerea este a ta, ce distribuţie de Linux vrei să foloseşti. linuxul este disponibil într0o gamă largă de distribuţii adaptate şi concepute pentru toate categoriile de useri, de la novice la avansaţi. Uite aici...2007 - 3185 + Vezi răspunsul întreg

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Foloseste farmecul tau feminin pentru a ademeni un baiat sa iti instaleze si tie OS-ul. big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Nu e fff greu de schimbat Windosul, trebuie sa stii ceva engleza, un CD de bootare cu Windows pe el si restul se invata... daca vrei mai multe detalii, da-mi pm.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce mai intrebare!

Nu o sa primesti nici un raspuns pentru ca e foarte greu de spus si nu multa lume stie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simplu: Il duci la un service(magazin...) de calculatoare si le spui la baieti sa ti-l reinstaleze.Sau mai simplu chemi un baiat destept acasa la tine si ti-l face el.

Nu incerca sa faci singura ca strici(rau de tot) calculatorul. Operatiunea e teoretic destul de simpla da daca nu ai mai vazut la nimeni pana acum si nu ai un grad minim ce cunostinte o sa te uiti la monitor ca vitelu-n targ.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri
| a răspuns:

Cand pornesti calculatorul, iti apare jos cand se incarca, del, F12,., iar tu trebuie sa apesi pe F12 si iti alegi windowsul, dar inainte de asta instaleaza de pe net ce windows vrei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează