| decepentruca a întrebat:

Cum sterg pe cineva daca este conectat pe contul meu de Instagram? Adica sa-l deconecteze direct

2 răspunsuri:
| Zorn a răspuns:

Trebuie sa mergi la "Setari", apoi "Securitate si conectare" (sau ceva asemanator) si vei vedea ultimele sesiuni conectate. Si ai optiunea sa deconectezi contul din toate sesiunile, sau doar de la o sesiune. Cu toate astea, iti recomand sa schimbi parola de la Instagram cu una mai grea, pentru un plus de siguranta.

| Fxsol a răspuns:

Schimbi parola