|

Daca am doar ssd merge mai rapid decat daca am un ssd pe care am Windows si un hdd pentru restul?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca te referi la situatia: pe SSD DOAR Windowsul, si instalezi jocuri si programe pe HDD, normal ca varianta cu HDD va fi mai lenta, atunci cand accesezi jocuri sau ce mai instalezi tu pe HDD.


Daca nu instalezi nimic pe acel HDD si il rezervi pentru pastrat muzica-filme-imagini... PC-ul se va misca exact la fel ca in varianta "doar SSD", atata timp cat nu accesezi date de pe HDD.
Cand o sa il folosesti (HDD-ul) o sa auzi zgomot specific de platane care se rotesc, si daca deschizi un folder cu 3000+ de imagini... va fi exact ca in "old times".

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu o sa iti poti tu da seama ca e mai rapid, adica sigur nu o sa percepi cine stie ce viteze luminice laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Logic da, numai ca daca vrei numai ssd in pc trebuie să îți iei unul mai mare(peste 500) deoarece vreo 50-100 este bine sa ii lasi numai pentru windows iar restul pentru ce iti mai trebuie, hdd se bazează pe cantitate nu pe viteza si la ssd este invers acum depinde de bugetul tau, poti sa iti iei un ssd de 240 si sa faci o partitură pentru windows si restul sa ii folosesti pentru alocațiile care vrei neaparat sa se încarce si sa merge ami rapid sau doar unul de 120gb pentru windows si un hdd de 1tb sau mai mult depinde de nevoile tale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează