|

Daca resetez routerul wireless se sterge parola si trebuie refacut wizardul? D-Link dir 600 funda

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, se sterge parola si ramane internetul deschis. V-a trebui sa refaci instalarea, ori cu ajutorul cdului, ori accesand adresa: http://192.168.0.1/ unde ti se v-a solicita un user si o parola (default userul este admin iar la parola nu bagi nimic)(este indicat sa ai calculatorul de pe care intri legat la router cu un cablu de retea). Odata logat acolo poti sa refaci setarile.

1 răspuns:
| a răspuns:

Daca-l resetezi o sa fie ca din fabrica deci da

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează