|

Deci pe o placa de baza ddr2 merge sa pui o placa video ddr3 sau mai mult?

Stiam ca daca placa de baza e ddr2 si placa video tot asa trebuie sa fie dar la placa mea de baza pe emag scrie ca e compatibila si cu alte placi video ce sunt ddr3, cineva care se pricepe mai bine poate sa-mi zica si mie sa stiu sigur?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Deci sunt pplaci video puse pe pc ddr3 sau de vanzare separat cu denumire ddr3, daca placa are la detalii PC-EXPRESS inseamna ca merge si pe ddr2 happy, vezi la placa ta de baza cred ca ca orice ddr2 merge pe pc-xpress, si te uiti la placa video ddr3 si intr-adevar are si pc-express da versiune 2.0 sau alta pentru ddr3 daca are si pc-xpress simplu cred ca merge, ar trebuie sa dai linkul cu placa de baza si cea video sa verific si eu happy
papa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ei bine...placa ta de baza suporta o memorie ram pe DDR2, deci e un motherboard destul de vechi.Placa video, in primul rand, daca e peste GDDR3 inseamna ca este compatibila! only! pe un slot PCI-Eangrydepinde ce versiune este). Daca ai pe AGP...e mai complicat:trebuie sa cauti prin tot magazinu o placa video AGP dar tot nu o gasesti, deoarece is prea batrane iar slot-ul de acest tip nu se mai foloseste la motherboardurile noi.Recomand sa cumperi un GTX-295, desi e veche, duce multe jocuri noi cu diferite engine-uri cum ar fi UnrealEngine3 sau Frostbite, ori CryEngine(cel mai tare posibil dupa opinia mea) sau Source(cum ar fi jocuri de genul TF2 sau CS:GO adica jocuri exclusiv vALVE).
funda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Merge sa pui o placa video ddr3 placa de baza ddr2

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează