|

Hei. Are cineva iPhone? Am 2 intrebari :

1. Nu ma mai lasa sa descarc aplicatii. Dau "obtineti", "instaleaza" si nu incepe instalarea, imi apare iar "obtineti". Ce sa fac?

2. Cum fac ca dupa ce dau reset la setari din fabrica sa imi ramana datele din jocuri salvate? De exemplu la jocul Talking Tom sau Pou sa imi revina nivelul dupa ce dau reset?

PS :Am iPhone 5s, iOS 8.4.

Am dat acel reset tinand apasat Home+Power si nu s-a intamplat nimic.

Mersi! Funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut, cred ca raspunsul la prima intrebare e versiunea inapoiata de iOS pe care o ai. incearca un update. la cea de-a doua te ajuta combinatia de game center cu contul de icloud. daca te loghezi la ambele vei avea datele salvate (bineinteles, tu trebuie sa faci backup ) iar dupa ce revii la setarile din fabrica, o sa iti dea ca optiune, restabiliti datele din backup. salut!

| explică (pentru Mr14Anonim):

Mersi. Din fericire si-a revenit. Pot instala aplicatii. Aveam sub 20% bateria descarcata. Acum am pus la incarcat si vad ca ma lasa sa descarc. Nu pot da upgrade la iOS 9 deoarece sunt pe gevey si nu o sa imi mai citeasca cartela (cred).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FlorinCiokan):

Ah am inteles. insa nu cred ca o revenire la setari ar ajuta, deoarece el doar reseteaza setarile prin aceasta comanda. mie de exemplu, mi a rezolvat bateria o resoftare din itunes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: