|

Inainte sa am un antivirus, cand cautam ceva pe Google, ma redirectiona pe un alt motor de cautare, iar acum, am un antivirus, si merge perfect de doua luni (ESET nod32), iar azi, cand cautam ceva pe Google, m-a redirectionat pe un alt site, nu pe ce cautam eu. Ce se intampla? Dau funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai un virus e clar.
Dezinstaleaza ESET- ul si baga Avast Free e cel mai bun dintre antivirusii free.
Dar mai intai daca vrei sa scapi de problema ai la indemana 3 solutii:
1- descarca Adw Cleaner si fa o scanare completa
2- descarca Norton Power Eraser si fa o scanare tot sistemul
( astea doua sunt utilitare antivirus faci scanarea apoi le stergi de pe desktop, nu se instaleaza si nu intra in conflict cu nici un antivirus)
3- descarca Malwarebytes si fa o scanare completa. Asta rade tot ce nu e in regula prin sistemul tau dar din pacate nu e free, poate fi folosit doar 14 zile apoi trebuie dezinstalat pentru ca devine inutil.
Dupa ce ai urmat acesti 3 pasi poti instala un antivirus serios. Eu recomand Avst Free ( are scut fisiere, scut web, scut posta si scut comportamental). Timp de un an nu te doare capul. Tu poti instala ce vrei: Bitdefender free, Kaspersky free, Avira free dar nici unul din ele nu ofera protectia asigurata de avast.
De asemenea poti instala un antivirus cu licenta platita (eu am Avast Internet Security).
Succes.
happy

2 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand renuta la nod32 daca vrei protectie calumea.
Acum uita-te la browser ce extensi, toolbare, suplimente ai instalate si renunta la ele!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sigur este un virus. Ia-ti un bitdefender cu licenta ca sa fii protejat asa cum iti doresti. Dar nici acesta nu cunoaste absolut toti virusii.
Cele mai multe calculatoare se viruseaza din pricina lipsei de cunostinta a utilizatorilor acestora -atunci cand intra pe site-uri necunoscute si instaleaza programe necunoscute.
In timp vei invata cum stau lucrurile. Pana atunci, astfel de ocazii (cand apar virusuri) le poti folosi in a invata mai bine instalarea windows-ului si a programelor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează