|

La alegerea unu laptop, dupa ce ar trebui sa ma uit, tinand cont ca il folosesc doar pentru a naviga pe internet, pentru proiecte scolare, pentru a viziona/ a descarca filme, a asculta/ a descarca muzica? As vrea sa il folosesc si pentru a descarca 1 sau 2 jocuri.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa fie clasa business, daca vrei fiabilitate!
http://www.epasystems.ro/product-category/laptopuri/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde in ce buget te incadrezi, pentru ce ai tu nevoie eu as lua cel putin i3, 4gb ram si cu ssd(da asta e cam scumput) si o baterie cat mai mare. Pt jocuri se cere placa video dedicata care e scumpa daca vrei sa duca bine big grin si sa te mai uiti la design, sa fie cat se poate de usor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ti-as recomanda un laptop cu procesor de la dual core in sus si cu frecventa mai mare de1. 8Ghz de la 3gb ram in sus si daca se poate si cu o placa video de 1gb! Daca sar mai gasi laptopul meu nu ar fi scump si e destul de bun! Ruleaza si gta IV.Am Intel pentium dual core de 2ghz 3Gb RAM si placa video nVIDIA geforce 310m 1gb! E perfect laptopul asta pentru mine! Deci dupa ce am zis eu aici te poti incadra in bugetul tau si in preferintele tale!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

As dori până în 15 milioane.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează