|

La Nokia lumia 520, cum salvez contactele in cartela sim, si cum setez ca sa imi afiseze doar contactele din cartela sim?Deasemenea, cum setez volumul tonului de apel, astfel incat acesta sa nu sune direct cu volumul maxim, ci in urcare?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am lumia 625 si contactele nu te-am putut salva doar pe contul de gmail sau hotmail. dar ai grija sa nu salvezi unele pe hotmail si altele pe gmail ca o sa faca figuri si nu o sa iti mai arate numele persoanei care te suna. si nici la asta cu tonurile nu cred ca merge cauta in settings>ringtones+sounds>get more. dar mie mi se pare ca suna mai incet la inceput si dupa aia mai tare fara sa ii fac nicio setare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Astea sunt cateva mici defecte, dar telefoanele lumia in general sunt foarte bune, mai ales la socuri si au soful mai mic(usor) si asta face sa tina bateria mai mult. te felicit pentru alegere!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru thezbx):

Sincer, nu ma pot plange de el. Este destul de bun, desi, are cateva bube. Dar. la pretul pe care il are, mai treci peste. Totusi, nu inteleg cum un telefon atat de popular precum Lumia 520, are un sistem atat de incalcit pentru niste lucruri de baza. Sloganul era : "put people first", dar se pare ca este marketing. Recunosc faptul ca NU imi place, dar e bun si ieftin, si-si face treaba!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asta cu sim-ul nu merge nici la iPhone. Poate e un pic incalcit daca treci de la android la windows. Oricum windows mi se pare in general incalcit si ca sistem de operare pe pc. Linuxul e mult mai ok, parerea mea. Si revenind la telefoane, Nokia e de o suta de ori mai bun decat Apple, si am ales Nokia in loc de Samsung pentru pret si baterie. So.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează