|

La sistemul de operare Windows 10, care este diferenta intre 32 bit si 64 bit? Ma gandesc sa cumpar un SO, dar nu stiu care varianta. Iar daca aleg varianta in romana, dupa actualizari, voi avea si optiunea engleza? Merci.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Un windows pe 64 (7/8/10) iti va lucra la parametrii normali doar daca ai de la 4 gb ram in sus, si bine inteles, ai un procesor care suporta x64.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Diferenta intre cele 2 nu sunt, numai ca cel de 64 stie sa lucreze cu mai multi rami deci si viteza va creste, apoi pentru un SO 64 bit trebuie sa ai si procesor de tip 64 altfel iti va da eroare... iar pentru limba romana iti pot spune sa alegi 10 Pro sau 10 Home aceste 2 sunt testate de mine si poti schimba limba oricand doresti in orice limba de la: Ceas, limba, regiune! Oricum astea 2 sunt cele mai bune... Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe scurt... daca ai windows de 64, i-ti functioneaza softurile/aplicatiile cu o viteza mai mare, pe de alta parte daca ai un calculator performant si ii conferi decat 32 bit..., vei fi blocat de acea alegere
Concluzie 64 '
Sper ca nu discutam despre un aparat mai vechi de 10 ani daca, daca este asa...nu vei putea instala 64 bit ci poate mai rentabil ar fi xp, maxim vista

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează