| decastelica1244 a întrebat:

Laptopul meu Dell LATITUDE E5520 i5-2520M, cooler-ul se aude cam tare, dar problema e faptul că nici nu răcește bine, laptopul se încălzește pe cs 1.6 (totuși am 100 fps)... Aveti idei de cooler pentru acest laptop, îl pot pune chiar eu sau trebuie undeva special...Sau dacă știți cum l-aș putea face sa răcească mai bine, o avea praf nu stiu(nu mă pricep extrem de bine)

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

NICIODATA, dar NICIODATA, un laptop NU SE TINE in brate sau pe paturi/plapume/fete de masa pufoase! Il tii direct pe masa/birou ca sa aiba spatiu pe unde sa isi traga aerul de racire si pe unde sa iasa ala cald! Pentru temperaturi, ai o gramada de softuri. Uite, pe alese - https://www.lifewire.com/free-system-information-tools-2625772

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce inseamna la tine ca nu raceste bine? Zi-ne si noua niste temperaturi. In load daca are pana in 85 e ok, iar in idle ar trebui sa nu aiba mai mult de 65.

| decastelica1244 explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu stiu exact unde pot verifica asta, dar zic ca se încălzește la ''carcasa", si nu-l folosesc prea mult...Imi este să nu-l afecteze, dacă îl țin pe picioare mi le încălzește, e bun iarnă zic

| Motisor a răspuns (pentru decastelica1244):

Stiu, e un calorifer foarte bun laughing

| marinaru777 a răspuns:

Coolerul la laptop se curata la maxim 1 an, dar fara a l scoate de pe pozitie de preferat.

| Motisor a răspuns:

Daca tu prea te pricepi eu zic sa nu umbli, eventual poti sa iti cumperi un cooler pe care sa il pui subt laptop daca tot zici ca se incalzeste, nu are ce rau sa ii faca. Si eu am acelasi tip de laptop, l-am gasit cand lucram la groapa de gunoi. Eu unul am mai avut laptop-uri si imi pare normal sa se încălzeasca. Creca pot sa fac un ou ochi pe tastatura cand il fortez mai tare, nu am patit nimic cu el, si il tin in pat pe patura, cat o duce o duce.( are deja 2 ani de cand e la mine doar)