| k3rval a întrebat:

Merge windows 7 pe aceste cerinte? 1534 ram -32bit 1.8 GHz AMD Atlhlon 64 Processor 3000+ placa video nividia geforce FX 5500 si daca merge ce windows 7 merge

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

O sa mearga dar ai grija sa pastrezi deschisa doar o pagina pe brwoser si doar un singur program deschis.la mai multe deschise e posibil sa mearga mai greu.
Sa iti spun ceva ce alti useri zic ca la 1 giga ram „mergeee struna„.Un giga rm consuma NUMAI windows-ul. Daca deschizi alte programe, cere si ele o anumita cantitate de ram.Si bineinteles ca va merge greu.Hop,primesti si un mesaj pe mess cand ai deschis fb-ul si cand dai sa raspunzi observi ca nu mai raspunde la click-uri, ba chiar ingheata.Tu ai 1, 5 giga, iti va merge win 7 pentru ca ramane 500mb liber pentru altceva, dar ai grija la ferestrele deschise si cate programe merg in startup si chiar cand rulezi. Ideal ar fi sa ai 2 giga ram ca sa mearga bine.

3 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Merge foarte bine. Instaleaza-ti windows pe 32 biti orice versiune ar fi ( home premium, professional, ultimate, etc )

Bft!

| YoChriss a răspuns:

Salut! Va merge foarte bine Windows 7 pe 32 de biti, recomand Ultimate. Ai grija sa nu tii multe programe deschise in acelasi timp.

| Kadze a răspuns:

Salut, o să-ți meargă fără nici-o problemă orice Windows 7, cerințele tale sunt peste cerințele cerute pentru Windows 7. Mult succes.