anonim_4396
| Anonim întreabă:

Niste boxe calumea ( sa-si faca subwooferul treaba binisor...) in buget maxim 400 minim 300 ron? mersi ( de pe pc garage daca se poate va rog ).

Răspuns Câştigător
| Utilizator1234 a răspuns:

Edifier ofera si o calitate superioara a sunetului in general, nu doar bass. Sta bine si la frecvente joase oricum, dar o sa vezi ca per total diferenta e mare intre cele doua. Logitech-ul ala mai mult huruie (il are un vecin), dar toate Logitech-urile sunt o apa si-un pamant. O placa de sunet decenta n-ar strica pe langa Edifier-ul ala (poate ai, poate n-ai, eu iti spun ca sistemul merita mai mult decat o placa onboard).

5 răspunsuri:
| Utilizator1234 a răspuns:

Subwoofer-ul nu face altceva decat sa bubuie si sa deformeze sunetul (cel putin pana intr-un buget de minim 5.000 de lei). Daca tii neaparat sa ai acea cutie in plus, recomandarile mele sunt Trust GXT 38 (sau Trust Tytan de unde mai gasesti in stoc) sau sa faci efortul pana la Edifier C2XD. Astea-s cam singurele care mi s-au parut ca suna decent din gama 2.1 multimedia in bugetul tau.

http://www.pcgarage.ro/boxe/trust/gxt-38/
http://www.pcgarage.ro/boxe/edifier/c2xd-black/

| Anonim explică (pentru Utilizator1234):

Cam aia doresc, sa bubuie calumea camera... Cred ca fac un efort pentru Edifier. Detin deja Logitech Z323, sunt bune dar nu ma satisfac complet. Mersi de recomandare!

| Anonim explică (pentru Utilizator1234):

Vreau sa zic calumea in bugetul meu, sa nu fac o alegere mai proasta in aceiasi bani.

| Anonim explică (pentru Utilizator1234):

Am auzit si eu treaba cu placile audio dedicate... daca va fi de buget in viitor, imi voi lua una pe la 150-200 ron maxim.

| Utilizator1234 a răspuns:

#Rotategas - mergi pe un Xonar care se incadreaza in bugetul tau, nu o sa dai gres

#MateiDeleanu - bravo! in afara faptului ca-s niste glume proaste incintele alea, mai sunt si pasive. Cum vrei sa le faca sa cante? le baga-n priza?