|

Pe google pe pc îmi tot apar file cu reclame și când vreau să caut ceva automat nu mă lasă.Ce pot a fac? Nu pot sa caut nici metoda pe pc

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Adwcleaner
malwarebytes
spyboot&destroy
ruleaza aceste programe si elimina tot ceea ce detecteaza fiecare din ele. toate au versiune free.
bafta. scrie daca ai reusit sa remediezi ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca ai luat un virus. Nu mai stiu exact denumirea tipului de virus, dar incearca sa sterge tot ce ai instalat pe chrome si sunt sanse mari sa scapi de ele.

+++ poti instala AdBlock.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai un virus. Un adware mai exact.
Descarca de pe net, de pe site-ul oficial : Norton Power Eraser ( tot aici au si un tutorial in lb. română cu instructiuni referitoare la pasii pe care trebuie sa-i urmezi).
E un utilitar antivirus. Nu se instaleaza, il rulezi, adica dai dublu click pe el- se deschide si dai o scanare tot sistemul. Elimini cu el tot ce nu e in regula, apoi il stergi pur si simplu de pe desktop, nu lasa urme in sistem.
Daca nu ai reusit sa-l elimini mai exista un utilitar specializat pentru. adware numit AdwCleaner dezvoltat de cei de la Malwarebytes. Poti sa -l folosesti e ok.
Eu recomand Norton power eraser - ăsta curata mai multe : rootkit, malware, trojan, browser hijaker, etc.
Ambele sunt free si safe.
Succes la devirusare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sterge datele ne navigare >Setari> Sterge toate datele de navigare> Bifeaza tot, si poate scapi, vezi daca ai ceva suspect in Calculator, scaneaza cu un antovirus daca ai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează