N-am electric, am doua, pe gaz si pe carbuni. Parerea mea, ies mai gustoase carnea si legumele pe gratarul cu carbuni.Recomand sa tai niste cepe in doua, ardei si vinete felii, ceva mai grosute, si sa le coci pe gratar. O sa-mi multumesti mai tarziu.
Cheers
Gratarul pe lemne /carbune are un gust specific (de "afumat").
Gratarul electric are noa de plata... la curent.
"Pentru 1 mai un grătar..."
Unde faci gratarul ala? Daca il faci la iarba verde, de unde priza?
Fiindca mentionezi 1 mai, ma indoiesc ca il sarbatoresti in bucatarie.
Depinde unde vrei sa faci gratarul... la bloc mai greu cu gratarul pe lemne. Am un gratar electric si avantajul este ca il bagi in priza si in nici 5 minute deja sfârâie.
Daca stai la curte... cred ca este pacat sa nu ai un gratar pe lemne iar daca vrei de fapt sa mergi undeva gen padure... nu cred ca ai cum sa faci carnea la gratarul electric, chiar si cu convector astea consuma foarte mult si omori instalatia masinii.
Ca gust, cel pe lemne sau carbuni este cel mai bun. Ambele trebuiesc curatate, fie electric fie pe carbuni.
Pentru mine, grilul pe aragaz e ok, pentru ca stau la bloc
dar cunooscutii mei folosesc gratar pe lemne.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: