|

Sall! Mi s-a oprit curentul dimineata asta si odata cu el si pc-ul in timpul functionarii. Il poate afecta cu ceva? Mentionez ca am sursa cu certificare 80+ Bronze.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand se ia curentul nu se intampla nimic (cel mult o mica corupere de date pe disk, se rezolva cu chkdsk - presupun ca folosesti Windows).

Cand vine curentul, daca vine un soc (tensiune mai mare), in functie de cat de puternic este si de cat de bine este protejata sursa poate arde: sursa, placa de baza, procesor, ram, etc.

Sfat: cand se ia curentul, scoate calculatorul complet din priza pana revine curentul. Dupa ce revine curentul, lasa cateva minute si abia apoi pui calculatorul la loc in priza - astfel il feresti de socuri. Daca vrei, e ca si atunci cand e oprita apa si apoi revine - curge cu presiune si bolboroseli (= socuri) daca dai drumul imediat la robinet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru flixbuster):

Sall! Merge ok! Cum pot sterge cbs log in windows 10? Ca nu ma lasa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se intampla nimic rau cu sursa daca se ia curentul, ele sunt facute sa reziste la pene de curent, plus ca ai rezistente la panoul de la curent, nu are ce sa ti se arda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează