|

Salut, acum cateva zile mi-am reparat laptopul, avea hdd ul stricat si l-am inlocuit cu unul nou la un service( hdd ul nou e de 1tb la fel ca cel vechi). Dupa ce l-am luat de la service imi merge mai greu ca înainte, adică foarte greu. Cel de acolo imi instalase vreo 3 browsere si 2 antivirusuri dar le-am dezinstalat eu si la fel merge. Credeti ca daca as schimba windows ul s-ar rezolva problema?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca ti-au instalat doua antivirusuri a fost un incepator cu exces de zel care invata pe calculatoarele clientilor.
Spui prea putine date pentru a sti care e problema, dar inteleg ca au formatat calculatorul deci, daca nu au pus un windows incompatibil cu calculatorul tau - ma refer "incompatibil", daca calculatorul tau nu are resursele minime necesare sau le are la limita si a fost instalat un windows superior.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Conteaza ce laptop e, componentele, provenienta windows-ului, daca e optimizat si multi alti factori. incearca, n-ai de unde sa stii daca nu incerci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca noul HDD are mai putine RPM-uri si cache mai mic atunci o incetinire este posibila. Chestia cu 3 browsere este inofensiva insa cea cu 2 antivirusi este o mare prostie.

Trebuie identificat in primul rand OS-ul optim pentru laptop-ul tau. Depinde de CPU/RAM/video. Poate e Windows 8 sau poate e Windows 10. Poate sa fie la fel de bine un Linux. Poate sa fie 32 biti sau 64 biti.

Daca ai da model laptop si intreaga configuratie (daca ai facut modificari) ar fi un inceput bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează