| meinteil a întrebat:

Salut,am achiziționat anul trecut in mai o placa video AMD Radeon RX 580 8GB 256 biti.
La început mi-au mancat capul driverele fiindcă nu functionau corespunzator si mereu aveam crash insa intr-un final i-am dat de cap, acum dupa multe luni in care nu m-am jucat neavand timp fiind mereu la munca am decis sa ma joc din nou. Am intrat in Starcraft Remastered care nu cere foarte multe resurse si dupa nici 15 minute de joc imi apare un ecran negru si nimic nu mai funcționează incat a trebuit sa dau restart, dupa acel moment mereu mi se întâmplă acelasi lucru si nu mai știu ce sa fac. Imi pare rau ca am achiziționat aceasta porcarie si nu am luat o placa Nvidia acolo neavand niciodata problema dar am zis sa incerc si AMD sa vad cum funcționează.
Mentionez ca am cautat pe net orice s-a putut stergere de drivere, reinstalarea lor, am schimbat sursa de alimentare cu una de 650W insa nimic nu funcționează.
Vreo idee ce as mai putea face daca nu reușesc sa ii dau de cap o sa o vand pe nimic doar sa scap de ea!

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Eu cred ca nu e calibrata bine de aceea iti face probleme! Stiu, normal ar trebui sa fie ok din fabrica dar se pare ca nu e! exista niste programe cu care poti face setari in placa video, cum e MSI dar asta cred ca merge doar pe Nvidia... deci incerci setari la Core Voltage, Power Limit, Temperature limit si Core Clock.
Dar atentie cu aceste setari ca poti arde placa video! Cauta pe Youtube si afla tot ce se poate apoi sa treci la treaba! Bafta!