| ChiukiuHamsler a întrebat:

Salut! Am luat setup-ul pentru Windows 10 de pe site-ul official Microsoft, pentru un alt calculator, l-am adaugat pe stick si fisierele importante au disparut si este numai setup-ul acum. Din 64 de gb spatiu total al stick-ului, acum are 31, 9, iar fisierele mele aveau undeva la 31 gb. Deci fisierele nu s-au sters, am vazut ca stick-ul are mai multe partitii, cum as putea sa recuperez acele fisiere sau sa sterg setup-ul la windows? Din moment ce am instalat windows-ul, numele si iconita stick-ului s-a schimbat

8 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Aveai niste fisiere pe stick si l-ai facut bootabil pentru windows? In cazul ala fisierele care au fost pe stick sunt sterse.

Ca sa stergi imaginea de windows ca sa folosesti stikul la altceva da click drepta pe stick si format. dupa poti pune ce vrei.

| ChiukiuHamsler explică (pentru RoCkKiD):

Da dar spatiul stick-ului este de 64 de gb, dupa ce l-am facut bootabil are 32 gb

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru ChiukiuHamsler):

Tu ai cap sau ai bostan? Deci ai copiat niste ceva-uri pe stick, APOI l-ai facut bootabil. Procesul asta implica stergerea a tot ce se afla pe stick! Dupa ce l-ai facut bootabil, pa-pa fisiere. Posibil ca in cursul formatarii sa iti fi facut o partitie de 32 GB si restul sa ascunda. Habar nu am de ce ar fi facut asta, nu am facut stickuri bootabile mai mari de 8 GB.

| Osneros a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

> Posibil ca in cursul formatarii sa iti fi facut o partitie de 32 GB si restul sa ascunda.
Exact asta se întâmplă. Am pățit și eu cu un stick de 32GB (pun mai multe OS-uri pe el, plus că salvez fișiere importante), și când am instalat doar Windows (înainte de a ști că pot pune multiple sisteme), mi l-a redus la 20GB.

Pentru OP: sunt multiple moduri de a-l face să-și revină la capacitatea originală, găsești pe YouTube destule tutoriale.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Osneros):

Face resize la partitie cu unul dintre cele 1212141212 de programe care pot sa faca asta. Parca se poate si din drive manager-ul ala inclus in Windows, desi as prefera un tool specializat totusi.

| Mateeo a răspuns:

Cel mai probabil a formatat stick-ul si dupa a creat o partitie cu cat a avut nevoie.
Daca il formatezi, ar trebui sa ai totul cum era la inceput.

| ChiukiuHamsler explică (pentru Mateeo):

Adica cu fisierele sau nimic?

| Mateeo a răspuns (pentru ChiukiuHamsler):

Nu inteleg ce vrei sa spui.
De obicei, aceste tool-uri verifica cat spatiu de stocare ai in total, sterg tot, si dupa creeaza o partitie cu cat are nevoie. Restul ramane spatiu nealocat.