|

Salut, am o placa video nvidia de 1gb pe 64bit.Este mai buna decat 32bit? si de ce? daca imi bag windowsul de 64bit o sa imi mearga mai bine? dau funda

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Binenteles ca merge mai bine...64 e mai rapid decat 32! Logic, nu crezi? Problema ta e alta, placa ta de baza suporta 64? Daca, da, baga windows pe 64.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Windowsul pe 64 nu are legatura cu placa video. Windowsul x64 are legatura cu procesorul. Procesoarele sunt pe 32 sau 64 biti. Diferenta intre cele doua este destul de mare.
Acum sa revenim la placa video - placa video cu cat mai multi biti este cea mai buna. Daca ai sa compari o placa video de 256 mb ram si 512 biti o sa vezi ca ruleaza mult mai bine decat una cu 2 gb ram si 64 biti. Bitul acesta reprezinta banda/viteza cu care poate rula placa video. Cu cat banda este mai mare cu atat viteza de procesare a imagini creste. Logic, nu? Este exact ca la internet : daca ai banda de 1 mb. nu vei trage niciodata in viata ta cu 5 mb happy In schimb daca ai 10 mb. poti oricand sa tragi cu mai mult de 5 mb.
Sper ca ai inteles ceva din ce am spus aici! Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cei 64 de biti de la placa video nu au nici o treaba cu sistemul de operare pe 64 de biti. Daca PROCESORUL tau e pe 64 de biti ar trebui sa folosesti un sistem de operare similarhappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cea de 64 Bit da este mai buna decat cea de 32.Este puterea eai de ati reda mai clare culoriile, si pe un suparot de pixeli mai mare. Windowsul de 64 de bit este capabil sa recumoasca placa ta, daca windowsul este de 32 iar placa ta de 64 nu o recunostea. Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează