|

Salut! Am o problema la un laptop Acer aspire ceva... uneori nu-mi merg unele taste de exemplu T, P, sageata dreapta Q, dar daca apas de multe ori pe una incep sa mearga toate un timp, i-am pus windowsul de 3 ori si de fiecare data aveam aceeasi problema doar ca erau alte taste cele care aveau probleme.

Este in garantie dar nu este pe numele meu si nu-l pot duce in garantie acum, dar nici la alt service nu as vrea sa-l duc sa nu pierd garantia...

Aveti idee ce poate avea? Nu-mi dau seama

1 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Verifica daca nu sunt corpuri straine in tastatura, restarteaza laptopul.
Daca nici dupa repornire tastatura laptopului nu functioneaza s-ar putea ca problema sa fie una mai delicata. Uite cateva cauze posibile si rezolvarile rapide pe care le poti aborda: Probleme de driver – intra la Device Manager, iar daca in dreptul tastaturii este un semnul exclamarii galben sterge-o si restarteaza, ar trebui sa se reinstaleze automat.
Conexiune intrerupta – este posibil sa fie o problema de conexiune intre tastatura si placa de baza. Daca te pricepi la partea de hardware, poti sa demontezi tastatura si sa reconectezi banda care ii asigura comunicarea cu placa de baza. Poti gasi modul de lucru intr-o etapa descrisa in cadrul procesului de inlocuire a tastaturii de laptop.
Tastatura defecta – mai ales daca ai varsat lichide in el, uneori clientii ajung la noi in service si sunt convinsi ca nu au varsat lichide pe el… dar au o pisica in casa happy
Placa de baza defecta – aici doar o vizita la service poate rezolva problema. Uneori lichidele pot patrunde pana la placa de baza si pot ataca circuitele. Nu te speria, un service priceput poate repara in cele mai multe cazuri problema.

Sper ca ti-am fost de folos cu acest raspuns! O seara faina

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează