| SpedyKid a întrebat:

Salut. Am pe laptop-ul meu un dual boot, Windows 10 si Kali linux. Am o mica problema. Pe Windows 10 merge WI-FI-ul fara nici o problema,dar pe Kali linux nu merge. Nu imi detecteaza drivere de WI-FI, in ifconfig nu apare wlan0. Am instalat si drivere,dar nu imi gaseste nici o retea,iar dupa reboot, imi dispare driverele. Vreo idee? Cred ca am incercat peste 90% din variantele gasite pe net sa il fac sa meraga, dar nimic. Daca aveti voi vreo idee, va rog sa imi spuneti. Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Ax3LdeV a răspuns:

Hmm. Asa am si eu instalat un windows 10 si in dual boot Parrot Security OS dar nu am intampinat probleme la drivere pe linux. Verifica poate ai varianta live de linux

| SpedyKid explică (pentru Ax3LdeV):

De cand am instalt Kali linux, chiar de la inceput, nu mi se configura nternetul prin wlan, dar dupa ce l-am conectat cu cablu, a mers. Multumesc de sfat. Am sa ma informez mai bine, si daca asta este problema, am sa il reinstalez.

| Ax3LdeV a răspuns (pentru SpedyKid):

Daca dupa o reinstalare mai patesti asa poti intra pe mircu celor de la kali linux. Dar trebuie sa stii un pic de engleza. Daca tu pui o imagine pe un stik ala nu e dual boot... si nu salveaza misierele, dupa reboot o sa le pierzi

| SpedyKid explică (pentru Ax3LdeV):

Recunosc, am instalat dupa un tutorial de pe YouTube. Am facut un USB bootabil, dar totul a mers PERFECT pana la configurarea intrenetului.
Daca stii tu un tutorial mai bun, sau ceva cum sa il instalez, primesc orice sfat cu mare placere.
O sa intru si pe MIRC.