|

Salut! Am si eu o camera jovision jovision jvs-n81-hy,am actualizat softul la ea si acum nu mai merge, nu o vede nici PC nici ip la ea nu mai are, no o mai gasesc deloc in retea,softul l-am actualizat cu programul ei de NVR, noaptea nici infrarosul la ea nu se mai aprinde, care se aprindea indiferent daca era configurata sau nu. Nu stiu ce sa-i mai fac, PLS HELP! stiti ce pot sa-i fac? sau e dusa?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Nu stiu ce soft de management ai folosit la ea, dar poti incerca urmatoarea aplicatie, in ideea ca, intr-un final, dispozitivul va fi detectat. :)
http://en.jovision.com/en/techsupport/software/detail/2.shtml

Daca ai dat update la softul de baza, de functionare a camerei (firmware), tind sa cred ca ai facut-o dintr-un simplu moft, nu dintr-o necesitate. Update-urile se recomanda numai daca apar probleme cu dispozitivele, pentru ca, asa cum deja ai experimentat, riscam sa le dam peste cap si sa nu ne mai putem folosi de ele.
Producatorul nu ne ajuta cu informatii utile. Nu am gasit pe pagina lui un manual prin care sa se explice cum se pot remedia problemele.
Ofera, in schimb, softuri si drivere, la diferite produse pe care le fabrica si le poti testa pe cele aplicabile camerei tale pe linkul de mai jos:
http://www.jovision-usa.com/downloads.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează